Laurel en Hardy

Ze hebben veelal gaatjes in de hoeken, de randen zijn verfomfaaid en de filmkeuring heeft er een dik blindstempel in gezet: de foto’s van Clarence “Stax” Graves hebben een ruig leven achter de rug.Laurel & Hardy

Het zijn de foto’s uit de uitstalkasten van de bioscopen. Ze zijn het hele land en vaak de hele wereld over gereisd om de mensen naar de film te lokken. Ze zijn ontelbare malen met punaises in het vilt vastgeprikt en vele distributeurs hebben hun stempels op de achterkant gezet.

Doorleefde foto’s, en dan hebben we het nog niet eens over de kostelijke inhoud: de onbetaalbare expressies van het duo Stan Laurel en Oliver Hardy. Op de foto’s wordt zelden gelachen. Dat wordt helemaal aan ons overgelaten.

Ik kwam ze pas weer tegen in mijn collectie. Geniet ervan…

6 reacties ↓

#1 Eisink on 07.11.08 at 11:45

Geachte hr. van de Lagemaat,

Hartelijk dank voor de blik in uw verzameling… fantastisch!
Wat zou het kosten indien ik van deze foto’s een digitale kopie zou willen om te printen en in te lijsten?

Hartelijk dank, groet Dik

#2 Anne-Miek on 23.09.09 at 14:23

Hai Luc

Fantastisch die foto’s van laurel & Hardy !!
By the way wat een schitterende fotoverzameling heb je inmiddels. Echt genieten hoor. En ben blij dat ik deze site gevonden heb> wat heb jij veel gedaan ook op theatergebied.
Hartelijke groeten van je nicht
Anne-Miek

#3 Djesbeeb on 19.01.12 at 08:59

Goedemorgen meneer,

Heel stom toeval dat ik hier terecht ben gekomen omdat ik op zoek ben naar stempel Laurel en Hardy voor kaarten maken. Dus heb ik even hier rondgekeken. Die foto’s zijn heel erg hilarisch ! Ik heb wel heel hard erom moeten lachen, hoor … Vroeger keek ik altijd naar tv-series van Laurel en Hardy. Het is nooit weggegaan bij mij, weet u. Toen ik uw site heb bekeken, komen die herinneringen van die tv-series weer naar boven. Wat het meest bij mij is gebleven, is die programma over piano dat Laurel en Hardy naar boven moesten tillen en dat de piano steeds naar beneden ging. Dat vind ik echt zóóó leuk om naar te kijken ! Jammer dat die tv-series niet meer zijn te zien tegenwoordig. Toch in ieder geval hartelijk bedankt voor leuke foto-verzameling, die ik even mocht bekijken! Daarom heb ik voor alle zekerheid uw site bij mijn Favorieten opgeslagen zodat ik steeds terug kan kijken. Verder wens ik u heel veel geluk, succes, plezier, liefde, kracht, wijsheid en vooral goede gezondheid toe!
Fijne dag verder, hoor …

Met vriendelijke groet,

Djesbeeb

#4 You have unread messages (4) from Annie! Read now: http://inx.lv/kpxx?h=c388842cb21c930703db6ebd8dd60ebd- on 18.03.22 at 09:02

tm00te

#5 You have unread messages (4) from Tina! Reply now: https://cutt.us/ldeLh?h=c388842cb21c930703db6ebd8dd60ebd- on 16.04.22 at 15:54

rxc8qes

#6 Вручение приза,На имя подтвердили free билет на лото. Перейдите по ссылке ->> https://forms.yandex.ru/cloud/62b71344c25bba4c3d308826/?hs=c388842cb21c930703db6ebd8dd60ebd& on 26.06.22 at 15:31

gtpgbw

Plaats een reactie